[portfolio projects=”4″ title=”Paslaugos” show_title=”yes” filters=”all”]

 

[one_half][separator headline=”h5″ title=”KODĖL MUS VERTA PASIRINKTI?„][accordion open=”1”][accordion-item title=”► Garantuojame kokybę bei konfidencialumą!” icon=”music”] Mūsų tikslas – teikti kokybiškas paslaugas, kurios visapusiškai atitiktų užsakovų lūkesčius. Siekiame, kad klientai grįžtų ar rekomenduotų mus savo draugams.  [/accordion-item] 

[accordion-item title=”► Teikiame vertimo paslaugas internetu!” icon=”music”] Klientų patogumui suteikiame galimybę atsiųsti bei atsiimti atliktą vertimą elektroniniu paštu. [/accordion-item]

[accordion-item title=”► Notariniškai patvirtiname dokumentus!„] Mūsų vertimų biuras bendradarbiauja su daugeliu Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio notarų biurais, tad visada galime pasiūlyti ir notarinio patvirtinimo paslaugą.[/accordion-item][/accordion]

[/one_half][one_half_last][separator headline=”h5″ title=”MŪSŲ KLIENTAI SAKO:”][testimonial author=”Kęstutis Kačkauskas, vadovas”] Nuoširdžiai dėkojame Jums už bendradarbiavimą ir konkretų indėlį į UAB „Bus & Auto Baltic” įmonės sėkmingą veiklą ….  [/testimonial][testimonial author=”Klaipėdos universitetas”] Pažymime, kad MB ”Vertimų ir kalbų centras” teikiantis vertimo paslaugas bendradarbiavo įgyvendinant projektą ….[/testimonial][/one_half_last]

[separator headline=”h3″ title=”MB ”Vertimų ir kalbų centras””]

[one_fifth][responsive][tooltip text=”Vertimų Biuras Švenčionyse Vilniuje”]Vertimų Biuras Švenčionyse Vilniuje[/tooltip][/responsive][/one_fifth]
[one_fifth][responsive][tooltip text=”Vertimų Biuras Švenčionyse Kaune”]Vertimų Biuras Švenčionyse Kaune[/tooltip][/responsive][/one_fifth]
[one_fifth][responsive][tooltip text=”Vertimų Biuras Švenčionyse Klaipėdoje”]Vertimų Biuras Švenčionyse Klaipėdoje[/tooltip][/responsive][/one_fifth]
[one_fifth][responsive][tooltip text=”Vertimų Biuras Švenčionyse Šiauliuose”]Vertimų Biuras Švenčionyse Šiauliuose[/tooltip][/responsive][/one_fifth]
[one_fifth_last][responsive][tooltip text=”Vertimų Biuras Švenčionyse Panevėžyje”]Vertimų Biuras Švenčionyse Panevėžyje[/tooltip][/responsive][/one_fifth_last]

[accordion open=”2″] [accordion-item title=””]

Vertimų Biuras Švenčionyse!

Vertimų Biuras Švenčionyse

Vertimų Biuras Švenčionyse

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

https://vertimu-biuras.us/

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

https://vertimu-biuras.us/vertimu-biuras-vilniuje/

https://vertimu-biuras.us/vertimu-biuras-kaune/

https://vertimu-biuras.us/vertimu-biuras-klaipeda/

https://vertimu-biuras.us/vertimu-biuras-siauliuose/

https://vertimu-biuras.us/vertimu-biuras-panevezyje/

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Vertimų Biuras Švenčionyse – Centre!

Klientët e nderuar dhe përkt hyes, të gjitha urdhërat tuaj dhe të keni rinis gjata marra nëpërmjet aero plan astral dhe rafte.Zyra jonë merr urdhra në çfarëdo forme qoftë elektronike (fotografi në çdo format, Vertimų Biuras Švenčionyse përkthyesit tanë të gjeni shpejt, instaloni dhe të zotëruar software të nevojshme për të punuar me fotografi të tilla) dhe në letër, duke përfshirë vizat imet në madhësinë e letrës së What man metra 2×3 me nënshkrimet e vogla, scan nga foto kopjeve faks larguar nga scan është shtypur Vertimų Biuras Švenčionyse në një printer matricë dot (çmontimit të gjithë përkthyesit tanë), dokumentet e shkruara me dorë të shkr uara nga një mjek, konceptuar,  por të parealizuara, shpiku, por pashkruar, dhe prits hëm dhe nepredpolagaemye shumë. Nhiều lái xe biết những gì nó có nghĩa là để cố gắng khởi động xe, pin sẽ „định cư”.

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

https://vertimu-biuras.us/vertimu-biuras-kybartuose/

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

[/accordion-item]
[/accordion]

Parašykite komentarą