[portfolio projects=”4″ title=”Paslaugos” show_title=”yes” filters=”all”]

žyje – anglų, vokiečių, rusų kalbomis!

[one_half][separator headline=”h5″ title=”KODĖL MUS VERTA PASIRINKTI?„][accordion open=”1”][accordion-item title=”► Garantuojame kokybę bei konfidencialumą!” icon=”music”]Mūsų tikslas – teikti kokybiškas paslaugas, kurios visapusiškai atitiktų užsakovų lūkesčius. Siekiame, kad klientai grįžtų ar rekomenduotų mūsų biurą savo draugams.  [/accordion-item] 

[accordion-item title=”► Teikiame vertimo paslaugas internetu!” icon=”music”] Klientų patogumui suteiksime galimybę atsiųsti bei atsiimti atliktą vertimą elektroniniu paštu. [/accordion-item]

[accordion-item title=”► Notariniškai patvirtiname dokumentus!„] Mūsų vertimų biuras bendradarbiauja su daugeliu Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio notarų biurais, tad visada galime pasiūlyti ir notarinio patvirtinimo paslaugą. [/accordion-item][/accordion]

[/one_half][one_half_last][separator headline=”h5″ title=”MŪSŲ KLIENTAI SAKO:”][testimonial author=”Kęstutis Kačkauskas, vadovas”]Nuoširdžiai dėkojame Jums už bendradarbiavimą ir konkretų indėlį į UAB „Bus & Auto Baltic” įmonės sėkmingą ….  [/testimonial][testimonial author=”Klaipėdos universitetas”]Pažymime, kad MB ”Vertimų ir kalbų centras” teikiantis vertimo paslaugas bendradarbiavo įgyvendinant  ….[/testimonial][/one_half_last]

[separator headline=”h3″ title=”MB ”Vertimų ir kalbų centras””]

[one_fifth][responsive][tooltip text=”Geras Vertėjas Vilniuje”]Geras Vertėjas Vilniuje[/tooltip][/responsive][/one_fifth]
[one_fifth][responsive][tooltip text=”Geras Vertėjas Kaune”]Geras Vertėjas Kaune[/tooltip][/responsive][/one_fifth]
[one_fifth][responsive][tooltip text=”Geras Vertėjas Klaipėda”]Geras Vertėjas Klaipėda[/tooltip][/responsive][/one_fifth]
[one_fifth][responsive][tooltip text=”Geras Vertėjas Šiauliuose”]Geras Vertėjas Šiauliuose[/tooltip][/responsive][/one_fifth]
[one_fifth_last][responsive][tooltip text=”Geras Vertėjas Panevėžyje”]Geras Vertėjas Panevėžyje[/tooltip][/responsive][/one_fifth_last]

[accordion open=”2″]
[accordion-item title=””]

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Geras vertėjas!

Vertimų biuras

Geras Vertėjas

Geras Vertėjas

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Geras vertėjas Vilniuje!

Vertimų biuras Vilniuje – Studiojnë në një CEGEP angleze, por ka edhe burime të dobishme për ESL dhe për Allophones. Vilniuje Aftësi më të mira të gjuhës angleze do të ju bëjë një student i Vilniuje mirë dhe një kandidat më të mirë të punës. 
[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Geras vertėjas Kaune!

Vertimų biuras Kaune – Studentët: Përdorni këto burime në tuaj ose me një mik apo të tutorit. Edukatorët dhe mësimdhënësit: Kaune Përdorimi këto burime te plotësuar mësim,  Kaune caktuar si detyrë shtëpie, dhe / ose të dhënë si fletushkave.
 [hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Geras vertėjas Klaipėda!

Vertimų biuras Klaipėdoje – Duke kërkuar për ndihmë për një problem specifik? Çdo seksion ka një fokus të ndryshëm dhe përmban Klaipėda  ndonjë kombinim të ushtrimeve, lexime, listat kontrolluese, tutorials, aktiviteteve interaktive, lidhje me faqet e internetit, Klaipėda si dhe.[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Geras vertėjas Šiauliuose!

Vertimų Biuras Šiauliuose – audio dhe video clips.Shqyrtimi dhe ushtrime Leximi dhe pyetjet për t’ju përgatisë për provimin Exit Šiauliuose  Shqip Laguntzeko hobea irakurle, idazle, entzuleak, eta hizlari bihurtu dizugu. Gune honetako hezkuntza-baliabideak garatu Šiauliuose ziren,

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Geras vertėjas Panevėžyje!

Vertimų biuras Panevėžyje – bereziki, ikasle CEGEP for CEGEP esperientziadun irakasleek. Baliabide gehienak ikasle English CEGEP bat Panevėžyje  aztertzeko sortu da, baina badira ere ALE eta Allophones baliabide erabilgarria Panevėžyje.

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Ma quante possibilità per scoprire la fonte di almeno uno dei 50 membri del branco? La probabilità di almeno 50 volte superiore. Ma solo se la procedura guidata cercherà le bocchette: fornire un  azione.

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

https://vertimu-biuras.us/diplomu-vertimas/

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

[/accordion-item]
[/accordion]

Parašykite komentarą